Parcare automată Parkomatic în Brașov

O nouă parcare auto a apărut în centrul Brașovului

și va deservi Hotelul Radisson Blu Aurum

Brașovul este unul dintre cele mai vizitate orașe din România, primind peste 3 milioane de turiști anual. Infrastructura hotelieră dar și rutieră nu au ținut însă pasul cu această dezvoltare a orașului de sub Tâmpa, iar nevoia de unități noi de cazare, dar și de parcări inteligente care să fluidizeze traficul în centrul orașului este acută.

Parcare auto inteligentă Parkomatic în inima Brașovului

Un nou proiect hotelier prinde contur în centrul orașului, iar echipele KADRA au fost deja acolo pentru a configura o nouă parcare automată cu sistem Parkomatic care va deservi hotelul și care va acomoda aproape 70 de locuri de parcare.

Este vorba despre hotelul Radisson Blu Aurum Brașov care va fi finalizat la sfârșitul anului 2021, prin renovarea vechiului Palat al Telefoanelor. Hotelul este situat în zona centrului istoric al Brașovului, iar clădirea este un simbol pentru localnici și nu numai. Aceasta se află în apropierea principalelor atracții turistice ale orașului și are nevoie de locuri de parcare în proximitate.

Proiectul este realizat de compania Rara Hotels, parte din Rara Group, o companie 100% antreprenoriat românesc, deținută de o familie de brașoveni și implică o investiție de 14 milioane de euro.

De ce parcare automată Parkomatic pentru cel mai nou hotel de lux din Brașov?

Un hotel care se respectă are nevoie să le pună la dispoziție oaspeților săi servicii de parcare auto pe măsură dar este interesat și de rentabilitatea afacerii.

Parkomatic oferă cel mai fiabil și complet sistem de parcare de pe piață în acest moment, care îi scutește de griji pe administratorii parcării, îi ajută să își optimizeze business-ul și le face viața mai ușoară șoferilor.

Parcare automată Parkomatic în Brașov

Parkomatic înseamnă

  • Consultanță specializată, din faza de proiect, pentru a dimensiona și organiza optim parcarea;
  • Sistem integrat automat de management al parcării;
  • Sistem de recunoaștere a numărului de înmatriculare – LPR rapid și simplu;
  • Rapoarte periodice care propun optimizări ale gradului de ocupare;
  • Toate opțiunile de plată, cash sau card;
  • Meniu în limba română;
  •  Cu sau fără operator uman;
  • Posibilitatea derulării unui contract de service și mentenanță cu tehnicieni specializați în sisteme automate de parcare de ultimă generație.
Sistem de parcare automată, mentenanță sisteme automate de parcare

Sistemul permite și integrarea cu aplicația GoPark din portofoliul Parkomatic, o aplicație mobile pentru plata cu cardul care simplifică administrarea parcărilor. GoPark permite încasarea plății parcării direct în cont, fără tichete sau cash, optimizarea costurilor cu administrarea și mentenanța sistemului automat de parcare, optimizarea fluxurilor de acces, fără cozi pe intrare sau ieșire și, în final, un grad mare de ocupare și clienți mulțumiți.

Până când primul hotel Radisson Blu din Transilvania își va deschide porțile pentru a-și primi oaspeții, parcarea automată din vecinătate funcționează deja, fiind extrem de utilă celor care au nevoie să staționeze în centrul orașului Brașov, așa cum a remarcat și presa locală:

Te interesează o soluție de management automat al parcării pentru proiectul tău?