De ce să alegi Uși de lemn automatizate pentru accesul în pivniță?

  Acest articol se referă la felul în care o automatizare de poartă poate deveni o automatizare de chepeng. Acesta este un studiu de caz cum o automatizare de poartă poate să devină o automatizare de chepeng. Noi comercializăm doar automatizarea pentru chepeng, nu și chepengul.

Usi de lemn automatizate

Alegând uși de lemn automatizate pentru accesul în pivniță, îmbinați funcționalitatea cu design-ul rustic și cu inovația tehnologică oferită de sistemele de automatizare Came.

În momentul în care se dorește alegerea unei uși de intrare pentru pivniță sau pentru subsolul casei, este foarte important să se ia în calcul că atunci când intrăm sau ieșim dintr-o pivniță sau dintr-un subsol de casă, de regulă, avem mâinile ocupate. În această situație, specialiștii în automatizări pentru uși și porți Came România recomandă folosirea unei automatizări pentru ușă. Sistemul de automatizare Came folosit pentru uși permite ca, atunci când ieși din pivniță și ai mâinile ocupate, ușa să se deschidă automat, doar apăsând un buton. La fel, și închiderea se face extrem de simplu și fără a necesita vreun efort din partea utilizatorului, deoarece ușa se inchide automat, după un timp presetat.

Tehnologia ultraperformantă Came are funcționalități multiple și se poate folosi cu ușurință atât pentru automatizări complexe, pentru ansambluri rezidențiale sau clădiri comerciale, dar și pentru spații mai mici, unde accesul este condiționat de imposibilitatea de a deschide ușa cu mâna sau cu cotul.

Optând pentru propriul confort oferit de alegerea unei uși de lemn automatizată, veți crea un remarcabil contrast vizual, între patina clasică a lemnului natural și inovația tehnologiei, dând, la nivel estetic, un efect de atemporalitate și eleganță spațiului amenajat.

Uși din metal automatizate

Dacă nevoia dumneavoastră de acces automat în pivniță sau subsol necesită un grad ridicat de rezistență al materialelor utilizate, se poate alege o ușă din metal automatizată Came.

Unul dintre modelele de automatizări pe care vi-l recomandă specialiștii Came pentru Ansambluri Rezidențiale este Krono. Automatizarea Krono este un produs de încredere, clasic, cu tradiție, în grupul Came. Aceasta are structură din aluminiu. Din punct de vedere tehnic, microîntrerupătoarele permit reglarea capetelor capetelor de cursă la deschiderea și închiderea canaturilor.