Uși Rapide Împachetare

Ușile cu împachetare rapidă INNTRA sunt flexibile și solide, asigurând fiabilitatea pe termen îndelungat. Robuste și de încredere, ușa cu împachetare INNTRA este ușa inteligentă pentru intrări de dimensiuni medii și mari. Fiind compusă dintr-o cortină flexibilă cu secțiuni modulare și inserții de structuri tubulare metalice rezistente, modularitatea cortinei permite o varietate mare de aranjamente pentru oricare din suita de aplicații.

INNTRA CRANE

A fost creată pentru a satisface nevoile mediilor industriale care folosesc macarale pentru a muta materiale de pe o parte pe cealalta și viceversa. Este vorba despre o ușă industrială cu un panou versatil astfel încât macaraua să poată fi folosită în afara depozitului.

Muchiile rezistente, fotocelulelel și barierele fac din INNTRA Crane un produs foarte flexibil, ideal pentru a închide spații mari.

INNTRA MEGAPACK

Reprezintă soluția ideală pentru a închide spații mari, de exemplu hangare sau depozite industriale

Construite dintr-o foaie dublă și o structură mesh în oțel galvanizat, ușile rapide industriale INNTRA Megapack sunt destinate spațiilor industriale uriașe, cu deschideri mari, unde au loc mișcări logistice ample, garantând siguranță, viteză și rezistență mare la vânt.

Ușile cu rapide cu împachetare INNTRA înseamnă rezistență, economie de energie, siguranță și costuri reduse cu mentenanța.

DISPOZITIV DE URGENȚĂ ANTI- PANICĂ

Siguranța este gararntată în orice situație de urgență pentru a permite evacuarea rapidă; chiar și în cazul întreruperii alimentării, sistemul semi-automat ușor de utilizat, conectat la contragreutăți, garantează o redeschidere rapidă și sigură a ușii.

O altă caracteristică exclusivă este mânerul roșu disponibil pe ambele laturi ale ușii care permite evacuarea bidirecțională.