Usi de interior Olly

Reconfiguram frontiere urbane. Din 1993

Siguranta, pragmatism, flexibilitate

Automatizarile Olly pentru usi interioare sunt discrete, silentioase si practice: sistemele de control simple si eficiente permit deschiderea si inchiderea automata a obloanelor si usilor de interior, atat cu culisare vizibila sau ascunsa, cat si batante. Pot fi utilizate intr-o gama foarte larga de aplicatii rezidentiale sau comerciale.

Supletea cu care se muleaza pe orice aplicatie si facilitatea cu care se instaleaza ofera clientului certitudinea unei solutii automate capabile de a intampina cele mai diverse cerinte.
Siguranta, pragmatism, adaptabilitate: acestea sunt calitatile cheie ale automatizarilor Ditec pentru usi interioare si obloane.
Controlul automatizarilor externe poate fi centralizat prin localizarea tuturor intrerupatoarelor intr-o singura zona – aceasta solutie permite un control inteligent asupra operatiunilor de inchidere-deschidere, un real avantaj pentru persoanele in varsta sau cu disabilitati, care astfel nu mai trebuie sa se deplaseze din incapere in incapere, sau in exteriorul cladirii. Olly si Dok permit si automatizarea unor structuri deja existente: au fost create atat pentru a facilita instalarea de aplicatii de dimensiuni si greutati mari, cat si pentru a intruni cerintele unei game extrem de largi de aplicatii.
Usor de instalat, silentioase,comfortabile: gama Olly se caracterizeaza prin dimensiuni reduse, silentiozitate, facilitate la instalare.
Olly E este creat pentru automatizarea rapida, comfortabila si eficienta a aplicatiilor de exterior. Poate suporta o greutate de pana la 80 kg pe canat.
Olly C este destinat utilizarii in mediul comercial si poate fi operat atat automat prin intermediul senzorilor, cit si manual.

Caracteristici:

  • motor la 24V cu encoder si placa de control incluse,
  • compact si usor de instalat
  • adaptat la orice tip de sisteme de control: buton, radar, etc.
  • beneficiaza de optiunile PULL & GO, PLUG & PLAY si LOW ENERGY

Alte informatii

Solicita oferta KADRA