Usi de garaj

Usi de garaj si automatizari pentru usi de garaj

Informatii generale – usi de garaj

KADRA este recunoscut in Romania ca brand care ofera solutii de automatizare a cailor de acces. Pe zona de automatizari pentru garaje, KADRA ofera atat solutiile de automatizare cat si usa.

Solutiile disponibile in Romania se preteaza sectorului rezidential insa pot fi utilizate si pentru aplicatii speciale pe sectorul industrial sau comercial, insa fara a inlocui solutiile dedicate de usi industriale automate sectionale sau rapide.

Usile de garaj automate aduc in primul rand confort. Veti simti beneficiile aduse de astfel de usi cu precadere in zilele ploioase sau in cele reci de iarna. KADRA are solutii care pot automatiza orice tip de usa de garaj. Fie ca veti alege sa cumparati acum o usa, fie ca aveti deja o usa, automatizarea se va plia perfect pe solutia tehnica si nu va implica costuri suplimentare in afara de cele de achizitie si montaj.

KADRA acorda foarte mare importanta sigurantei de aceea toate solutiile pe care le ofera sunt de calitate inalta, sunt produse in Italia si pot fi echipate cu o serie de senzori care vor spori siguranta de functionare. Din aceleasi considerente echipamentele sunt dotate cu lumina facilitand astfel accesul persoanei in garaj.

Inainte de a decide, trebuie sa stiti despre usile de garaj ca …

Usile de garaj pentru uz rezidential sunt in general impartite in doua categorii: compacte si sectionale. Primele sunt compuse dintr-un singur corp: cand este deschis, in cazul in care ies in afara garajului, acestea sunt definite ca fiind partial de retragere. Dimpotriva, in cazul in care nu se extind, acestea sunt cunoscute ca fiind pe deplin retractare. Usi sectionale, pe de alta parte, format din panouri orizontale cu balamale care gliseaza pe sine: atunci pentru deschiderea se deplaseaza in sus, glisand paralel cu tavanul
Operatorul trebuie sa fie ales in functie de tipul si dimensiunile usii. Inginerii KADRA va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

usi de garaj, usi garaj, automatizari garaj

Gama de produse – usi de garaj

KADRA ofera in Romania 3 tipuri de solutii de automatizare a usilor de garaj. Cele trei tipuri de motoare se diferentiaza in functie de utilizare. Asa cum era precizat mai sus, motorul se va alege in functie de tipul si dimensiunea usii.

Produsele KADRA pot fi montate in sincronizare. Astfel usi de foarte mari dimensiuni vor fi actionate de 2 motoare sincronizate. Mai sus puteti vedea toate solutiile propuse de KADRA precum si detalii si documentatie tehnica despre fiecare.

Automatizarile oferite de KADRA functioneaza la 24V oferind astfel o serie de beneficii suplimentare.

usi garaj, usi automate garaj

Furnizori – usi de garaj

Furnizorul solutiilor de automatizare a usilor de garaj este Compania CAME din Italia. CAME este lider mondial in piata automatizarilor pentru porti. Came detine filiale in toata lumea si activeaza in aceasta piata a automatizarilor pentru cai de acces din 1972.

CAME se remarca la nivel global prin cea mai mica rata de revenire in service a produselor vandute, 1 din 1000 de produse necesita verificari sau interventii (rata de 0,1%).

Cea mai buna carte de vizita pentru Compania CAME este reprezentata de cifrele oficiale recente:

Cifre oficiale CAME GROUP:

  • cifra de afaceri in 2013 – 215 milioane de euro
  • angajati: 1080
  • prezenta globala – 118 tari
  • filiale si parteneri de distributie globali – 480
  • marime centru logistic – 13 000 mp

Un alt aspect foarte important despre produsele CAME este productia in Italia. Acest lucru garanteaza calitatea superioara a produsului, a componentelor, a proiectarii lui si a finisajului.

Usii sectionale, usi pentru garaj

De ce – usi de garaj de la KADRA?!

Cand vine vorba de solutii pentru zona rezidentiala o serie mare de factori devin importanti.

  • Fiabilitatea – produsele oferite de KADRA au cel mai mare grad de fiabilitate din piata, cifrele furnizorului CAME arata ca produsele care se intorc in service sau care necesita interventie le fata locului sunt foarte putine – 0,1 % – 1 din 1000.
  • Siguranta – automatizarile de porti sau de usi de garaj pot produce accidente, o solutie bine aleasa si montata corect poate elimina acest risc.
  • Design – produsele noastre au linii curbe, simple, se incadreaza in proiectele moderne si detin o serie de inovatii care le fac sa fie speciale asa cum este iluminarea inteligenta.
  • Confort deplin – actionarea prin telecomanda, integrarea cu sistemele de senzori, iluminarea cresc satisfactia utilizarii automatizarilor de garaj KADRA.
usi de garaj, usi garaj, automatizari garaj
Automatizare usi garaj
Contact