Usi camere radiologie

Reconfiguram frontiere urbane. Din 1993

PROTECTIE LA RADIATII
Usi automate culisante etanse semiermetice

Produsele destinate sectorului medical inglobeaza cele mai noi tehnologii, cele mai ingenioase solutii si implica cel mai lung timp de proiectare si testare.

Acest lucru se intampla datoriata faptului ca produsele trebuie sa respecte o serie de standarde, dar si pentru ca producatorii prefera sa inoveze in domeniile de complexitate ridicata, asa cum este cel medical.

Aplicabilitate:
Spitale si clinici medicale
Sali de operatie
Sali de radiologie
Camere “curate”
Camere cu atmosfera controlata (spitale, clinici, cabinete stomatologice)

Usi camere radiologie

Usi si vitraje speciale cu protectie de plumb

Usile de radiologie se gasesc atat ca model culisant, cat si batant. Pot fi fabricate din otel inoxidabil, din otel zincat vopsit in culori RAL sau pot fi placate cu HPL. Placarea cu plumb se face in functie de necesitatile pe care le impune proiectul. Se pot realiza usi placate cu foi de plumb distribuite pe ambele fete cu grosimi intre 0,5 mm si 6 mm. Cele mai intalnite solicitari sunt cele care prevad inserarea placarii cu plumb de 2 mm (foi de 1 mm pe fiecare fata a blatului de usa).
Fiecare usa respecta standardele medicale europene. In plus, o serie de elemente constructive favorizeaza pastrarea igienei, permit curatarea rapida si rezistenta la produse chimice de curatare.
Usile pot fi echipate cu geam de sticla cu protectie la radiatie. Usile cu plumb pot fi echipate cu sistem de automatizare. Pentru gama de produse cu insertii de plumb este recomandat sistemul Valor HS construit special pentru usi cu o greutate sporita. In plus acest sistem permite interconectarea usilor cu aparatura de radiologie, blocand accesul in timpul functionarii aparatului radiologic.