• Micro Revelionul Aluterm si Alumatic!

    Distractie si voie buna pentru intreaga echipa Aluterm + Alumatic in varf de munte.

    Mese copioase, saune si piscina dedicate echipei noastre pentru cateva zile de rasfat si voie buna in perioada 27-29 Ianuarie 2017.

    Pentru mai multe detalii despre eveniment, aruncati o privire mai jos in pagina.

„ Talentul castiga meciuri, totusi, doar munca de echipa si inteligenta castiga campionate.”

Michael Jordan

M. Jordan drives v Knicks

Ce se intampla mai exact?

Foarte des ni se spune ca trebuie sa lucram in echipa si ca trebuie sa fim uniti, totusi, distanta de sute de kilometri dintre colegi poate sa strice legaturile dintr-o echipa. Astfel, este necesar sa ne vedem mai des si sa comunicam intr-un mod cat mai natural.

Datorita acestui fapt, am decis sa inlocuim petrecerea locala de Craciun cu un Micro Revelion Aluterm + Alumatic. Un eveniment dedicat in intregime membrilor echipei noastre dragi.

Micro Revelionul va dura 3 zile si are ca scop imbunatatirea relatiilor de colegialitate in cadrul echipei Aluterm + Alumatic.

Ce facem?

Dorim sa profitam de aceasta oportunitate pentru a petrece 3 zile de calitate impreuna. Anul acesta am avut prilejul de a creste echipa, Aluterm si Alumatic, cresc, evolueaza si e nevoie de o cunoastere mai buna a colegilor.

Pentru angajatii noi, platforma Team este o unealta foarte buna pentru a le da informatii umane despre persoanele cu care lucreaza. Totusi, atat colegii noi cat si cei vechi au nevoie de intalniri intre membrii care lucreaza impreuna dar separati, schimburi de experiente si ore bune pline de distractie si voie buna.

Micro Revelionul va avea loc la Complexul Fundata din Cheile Gradistei, o locatie pitoreasca in varf de munte inconjurat de aer curat, paduri si daca avem noroc, zapada pentru partia din apropiere.

Pe langa petreceri, mese festive in fiecare zi si rundele de jocuri precum darts si tenis de masa, ne vom putea destinde la jacuzzi, sauna si piscina.

Cand si unde?

Micro Revelionul Aluterm + Alumatic va avea loc in perioada 27-29 Ianurie 2017 la Complexul Fundata din Cheile Gradistei. Complexul se afla la o altitudine de 1300 de metri, este in apropierea orasului Brasov si are o partie de schi in imediat apropiere.

De ce Complexul Fundata?

Am ales Complexul Fundata pentru ca echipa Aluterm + Alumatic este din ce in ce mai mare si am cautat o locatie care ne poate permite sa fim toti in acelasi loc. Astfel, spatiile de relaxare cu saune, jacuzzi si piscina, salile de restaurant si numarul mare de camere au fost factori cruciali ai alegerii.

De asemenea, calitatea serviciilor pe care acestia ni le ofera au contat in luarea deciziei.

Va lasam cateva poze si un filmulet de la locatia unde ne vom vedea in prima luna a anului viitor.

P.S. Daca avem noroc si vremea tine cu noi, putem da si cateva ture pe partia din apropiere.  😉

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact