Alegeți acum Desfumarea printr-o Soluție de Acționări Ferestre și beneficiați de până la 10% Voucher Extra-Discount. Stoc limitat.

De ce se recomandă achiziționarea de Soluții de Acționări Ferestre pentru procesul de desfumare?

Soluții de Acționări Ferestre Siatec

În cazul unui incendiu, 85% din decese sunt cauzate de intoxicarea cu fum și gaze fierbinți. De accea, evacuarea fumului și a gazelor fierbinți trebuie realizată cât mai repede posibil, iar prin gama de soluții de acționări ferestre, desfumarea poate fi realizată într-un mod organizat și eficient.

Acționați acum și achiziționați soluția de desfumare de care aveți nevoie pentru construcția dumneavoastră, beneficiind de EXTRA-REDUCERILE pe care vi le oferim până pe 01 decembrie 2018 pentru o arie variată de soluții de Acționări Ferestre. Inginerii noștri vă vor ajuta cu consultanță personalizată în funcție de proiectul dumneavoastră.

EXTRA-REDUCERILE KADRA se aplică în funcție de pachet, după cum urmează:

Pachet în valoare de cel puțin 2.500 euro fără TVA – VOUCHER 5% EXTRA-DISCOUNT

Pachet în valoare de cel puțin 7.000 euro fără TVA – VOUCHER 10% EXTRA-DISCOUNT

Voucher-ul este decontabil pe factura comenzii lansate sau pe o comandă ulterioară, până pe 30 martie 2019.

Campania se desfășoară până pe 01 decembrie 2018, în limita stocurilor disponibile.

De ce trebuie să achiziționați Soluții de Acționări Ferestre Kadra pentru Desfumare?

 

Soluții de Acționări Ferestre Siatec

Vă prezentăm mai jos avantajele acestor soluții și aplicațiile multiple pentru care pot fi folosite, indiferent de domeniu: industrial, comercial, medical, rezidențial.

KADRA vă recomandă una dintre cele mai eficiente soluții pentru desfumare, și anume, tirajul natural organizat al aerului. Aceasta se face printr-un sistem de trape de fum montate pe acoperișul cladirilor, trape verticale și uși și ferestre cu rolul de aport de aer.

Astfel, suprafața desfumabilă a unei cladiri trebuie sa fie de minim 1% din suprafața totală a cladirii.

Ce trebuie retinut este că, pentru o desfumare rapidă și eficientă, aportul de aer se face prin partea inferioară a cladirii și treimea inferioară a unei camere. De asemenea, aportul de aer trebuie realizat printr-o suprafață de minim 60% din suprafața desfumabilă.

În situația unui incendiu, ușile oferă un dublu rol: evacuare și aport de aer, ușa fiind unul dintre puținele elemente pentru care întreaga suprafață poate fi considerată utilă în aportul de aer.

Cum se poate face Aerisire prin Soluții de Automatizări Ferestre?

Prin automatizarea ferestrelor, se permite controlul total asupra acestora prin sistemul avansat de BMS (Building Management Sistem). Ferestrele pot fi acționate pentru a se menține un mediu ambiental plăcut, dar și pentru a diminua semnificativ costurile de energie.

KADRA vă oferă o gamă vastă de soluții, care pot automatiza orice tip de fereastră, indiferent de dimensiuni și ținând cont de design-ul acestora.

Ferestrele automate KADRA au un mod foarte practic și intuitiv de acționare, prin telecomandă, buton sau dintr-un sistem central.

Ce tip de Soluții de Automatizări puteți achiziționa beneficiând de EXTRA-REDUCERILE de până la 10%, în funcție de pachet?

Automatizările KADRA se pot monta pe orice tip de fereastră, ușă sau trapă de aerisire și de desfumare și pot fi conectate la un sistem de control, putând fi acționate concomitent, independent de numărul acestora.

KADRA vă recomandă 3 tipuri de automatizări, potrivite pentru orice tip de proiect: industrial, rezidențial, medical, comercial.

Automatizări cu Tijă și Cremalieră

Automatizari Siatec cu Tija si Cremaliera

Aceste automatizări se folosesc cu precădere în ferestrele montate pe orizontală sau în pantă poziționate în acoperiș sau în cupole. Automatizările cu tijă și cremalieră pot fi, de asemenea, utilizate, pentru acționarea trapelor de aerisire și desfumare.

Automatizări Ferestre cu Lanț

Automatizari Ferestre Siatec cu Lant

Aceste automatizări sunt recomandate în special în aerisire și aport de aer pentru ferestrele verticale, care sunt montate în pereți și fațade.

Spre exemplu, Peste 360 de ferestre au fost automatizate de către KADRA, cu această soluție, la Biblioteca Națională a României.

Automatizările cu Braț

Automatizari Siatec cu Brat

Această soluție inovativă de automatizări poate fi montată atât pe ferestre, cât și pe uși.

Integrarea acestora permite deschiderea simultană a ferestrelor și ușilor în caz de incendiu. Un număr de 80 de astfel de motoare au fost montate de către specialiștii KADRAa la Teatrul Național.

Indiferent care este soluția de Automatizări Ferestre de care clădirea dumneavoastră are nevoie, inginerii KADRA vă vor consilia să alegeți cea mai bună opțiune.

 

Profitați până pe 01 decembrie 2018, de Oferta Specială KADRA, prin care beneficiați de EXTRA-DISCOUNT-URI substanțiale la achiziția de soluții de acționări ferestre, în funcție de valoarea pachetului:

Pentru un pachet în valoare de cel puțin 2.500 euro fără TVA, vă oferim un VOUCHER 5% EXTRA-DISCOUNT

Pentru un pachet în valoare de cel puțin 7.000 euro fără TVA, vă oferim un VOUCHER 10% EXTRA-DISCOUNT

Voucher-ul este decontabil pe factura comenzii lansate sau pe o comandă ulterioară, până pe 30 martie 2019.

Campania se desfășoară până pe 01 decembrie 2018, în limita stocurilor disponibile.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *