Porti culisante automate la Coca-Cola Poiana Negri

Foarte aproape de Vatra Dornei, aproape de granita de Nord a tarii si in mijlocul Carpatilor orientali se afla Poiana Negri. Un loc de poveste, cu paduri vaste si izvoare curate cu o apa cristalina.

Pentru a profita de aceste ape si pentru a aduce consumatorilor o apa de calitate cu un continut bogat de minerale si cu o traditie indelungata, Coca-Cola Hellenic a decis sa construiasca aici fabrica de imbuteliere a apei Poiana Negri.

Apa oferita de fabrica Coca-Cola Poiana Negri vine in 2 variante, plata si carbogazificata cu dioxid de carbon de origine naturala.

Pentru a facilita accesul in curtea fabricii, la fabrica Coca-Cola Poiana Negri a fost montata o poarta culisanta automata cu motor oferit de KADRA. Poarta de 12 metri functioneaza cu un sistem autoportant ce ii permite sa se culiseze si iarna cand zapada este in jurul acesteia, nefiind obstructionata de gheata ce s-ar putea forma pe sina ca in cazul portilor simple.

Portile culisante oferite de KADRA prin distribuitorul sau Came ofera automatizari pentru porti cu greutati maxime de 3500 kg si lungimea canatului de 23 de metri.

In cadrul fabricii Coca-Cola Poiana Negri a fost montata o poarta de 12 metri lungime.

Pentru mai multe detalii despre automatizari porti culisante vizitati pagin produsului folosind butonul de mai jos!

Porti culisante automate la Coca-Cola Poiana Negri
Porti culisante automate la Coca-Cola Poiana Negri
The last comment needs to be approved.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *