Usi automate montate la Agro Transilvania!

Agro Transilvania este o societate comerciala din Cluj Napoca ce functioneaza sub autoritatea forului administrativ judetean. Aceasta puna la dispozitie clujenilor, impreuna cu Consiliul Judetean,  cea mai moderna piata de gros si en-detail din Cluj.

Agro Transilvania este situata la iesirea din municipiul Cluj Napoca, in localitatea Dezmir, comuna Apahida. Piata Agro Transilvania a fost creata pentru a permite accesul facil al producatorilor dar si al clientilor intermediar si finali.

Transportul in comun catre Agro Transilvania este asigurat prin autobuzul 8L.

Astfel, cetatenii municipiului si nu numai se pot adresa cu incredere comerciantilor din Piata Agro Transilvania, deoarece vor intalni doar produse de calitate, cu preturi mici, direct de la producatori.

Pentru a facilita accesul persoanelor in cladire, conducere Agro Transilvania a achizitionat de la KADRA usi automate culisante si usi automate batante.

Acestea au rolul de a instaura confortul si siguranta in cladire dar si de a fructifica maxim spatiul din cladirea moderna.

Usile automate furnizate de KADRA se pot integra in orice proiect arhitectural fiind disponibile in game de usi culisante, usi batante, usi rotative si nu numai. Expertii intrarilor automate, KADRA garanteaza produse de inalta calitate si profesionalism!

Pentru mai multe detalii despre gama noastra de usi automate puteti vizita pagina produsului apasand pe butonul de mai jos!