Usa rotativa automata montata la Alpha Bank Bucuresti

Alpha Bank Romania a fost creata in anul 1994 ca sucursala a bancii grecesti Alpha Bank. Banca ofera o gama variata de produse si servicii dedigate persoanelor fizice dar si sectorului corporate, printr-o retea de sucursale situate in toata tara.

Alpha Bank Romania detine actiuni si in strainate, acesta detinand 12.5% din actiunile uneie dintre cele mai importante institutii bancare din Republica Moldova, Victoriabank.

In Septembrie 2007, activele bancii erau de 3,7 miliarde de euro, reprezentand o cota de piata de 5,8% din piata romaneasca.

Datorita evolutiei firmei si a progresului simtitor, numeroase sucursale precum Alpha Bank Bucuresti au fost deschise. La una dintre sucursalele Alpha Bank Bucuresti a fost montata o usa rotativa automata furnizata de KADRA.

Gama de usi rotative automate furnizata de KADRA se integreaza perfect in fatada oricarei cladiri. Putand fi customizata in functie de cerintele clientului, usa rotativa automata furnizata de KADRA este solutia perfecta pentru o cale de acces stilata ce permite accesul controlat al persoanelor.

Numeroase usi rotative automate au fost montate atat in Bucuresti dar si in Romania.

Usile Rotative automate pot avea operator superior sau ingropat, pot fi full glass sau cu rama de bronz precum cele de la United Business Center din Cluj.

Pentru informatii complete despre usa automata de la Alpha Bank Bucuresti dar si usi rotative automate in general vizitati pagina produsului apasand pe butonul de mai jos!