Acces automat de la KADRA pentru o experiență de shopping ultra modernă la Brașov

Uși automate glisante pentru o clădire certificată ”green building”

AFI BRASOV este cel mai nou centru comercial de la poalele Tâmpei, proiect pentru care KADRA a furnizat ușile automate glisante pentru acces simplu și sigur.

Mall-ul cu o suprafață de 45.000 de metri pătrați a fost inaugurat în luna octombrie și găzduiește peste 100 de branduri internaționale dar și mărci locale cunoscute brașovenilor.
În plus, construcția beneficiază și de o terasă verde de peste 3.500 de mp, perfect integrată cu cadrul natural, orientată spre munții Carpați, care completează experiența oferită de locurile de joacă, zonele de relaxare, cafenele și restaurante.

AFI BRAȘOV este construcție certificată ”green building” de către LEED (Leadership in Energy and Environmental Design).

Uși automate cu sistem break out pentru confort și siguranță

KADRA a instalat ușile automate glisante în două variante funcționale.

Este vorba despre uși automate pentru acces rapid și confortabil, dar mai ales curat, în această perioadă când preocuparea pentru respectarea cu strictețe a regulilor de igienă ar trebui să fie o prioritate. Într-un centru comercial aglomerat și dinamic, ușile automate reprezintă soluția optimă pentru acces rapid atunci când vizitatorii au brațele încărcate de cumpărături sau când vor să evite atingerea mânerelor și clanțelor ;

Echipele KADRA au instalat și uși automate dotate cu sistem de evacuare în caz de urgență, esențiale pentru conformarea la reglementările în vigoare privind securitatea la incendiu a clădirilor cu trafic intens de persoane.

La ușile glisante normale, panourile laterale fixe blochează până la două treimi din golul de trecere. Cu sistemul de deschidere de urgență break-out, întreg golul de trecere rămâne pe deplin accesibil. Acest sistem este potrivit nu numai pentru situații de urgență, dar, de asemenea este ideal și pentru transferul obiectelor voluminoase.

Datorită beneficiilor de spațiu aduse, sistemul este folosit cu precădere în centrele comerciale, magazinele mari, magazinele de mobilier și în cladirile cu volume mari de trafic.

KADRA oferă soluții adaptate, integrate pentru acces în centre comerciale moderne care doresc să le creeze o experiență de cumpărături plăcută și sigură clienților. De aceea ne place să spunem că ne găsiți în fiecare zi a săptămânii la mall, deschizând automat ușile pentru o vizită în condiții de confort și siguranță maxime.